Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Undersköterska, vikariat

Svedala kommun ligger mitt i en pulserande storstadsregion med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom räckhåll. Hos oss arbetar du i expansiv kommun som präglas av hållbarhet, öppenhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett fungerande och attraktivt samhälle som står inför många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi är ett härligt gäng inom hemtjänsten som nu rekryterar två nya kollegor då vi har en föräldraledighet och en ledighet för fackligt uppdrag. Vi söker dig som brinner för ditt jobb, som tycker om att jobba kväll och har förmågan att möta våra vårdtagares speciella behov. Vi ser ett bra bemötande av våra vårdtagare som högsta prioritet, där varje individs behov tas tillvara.

Vi samlas i vår grupplokal för att planera vårt arbete inför varje kväll. Vi arbetar både självständigt och tillsammans när det behövs. Hos oss får du pröva dina kunskaper inom både omvårdnad och sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet med specialisering hemsjukvård eller sjukvård eller motsvarande äldre utbildning. Erfarenhet av liknande arbete är en merit. Du arbetar självständigt och har samtidigt ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. B-körkort är ett krav. Vikariaten är kvällstjänster och vi arbetar varannan helg.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Skicka gärna in din ansökan snarast då gör löpande urval och rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Två vikariat på 75%. Tillträde snarast och varaktigt till och med 2017-12-31 samt 2017-08-31.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-01-31

Kontaktpersoner

Malin Held, enhetschef, 040-6268302
Ingegerd Eriksson, enhetschef, 040-6268301
Kommunal, via kundservice, 040-626 80 00

Sök tjänst