Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Undersköterska, natt - Holmagården

Svedala kommun ligger mitt i en pulserande storstadsregion med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom räckhåll. Hos oss arbetar du i expansiv kommun som präglas av hållbarhet, öppenhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett fungerande och attraktivt samhälle som står inför många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad. Vi rekryterar nu undersköterska till Holmagården

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Holmagården är ett särskilt boende med 46 platser. Till en av våra avdelningar söker vi en undersköterska som brinner för sitt jobb, som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra vårdtagares speciella behov. Vi vill att ett bra bemötande av våra vårdtagare har högsta prioritet, där varje individs behov tas tillvara.

Den vakanta tjänsten är på 64,22 % natt och vi arbetar var tredje helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning. Erfarenhet av liknande arbete är en merit. Du arbetar självständigt och har samtidigt ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på 64%. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-01-25

Kontaktpersoner

Susanne Persson, enhetschef Holmgården, 040-6268501
Kommunal nås via växel, 040-6268000

Sök tjänst