Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Specialpedagog till Roslättskolan

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Mod, engagemang och hållbarhet är värdeord som präglar vår vardag. Vi söker nu en kollega till Roslättskolan som vill vara med i Svedalas arbete för att alla ska lyckas.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Roslättsskolan är en F till 5-skola med cirka 250 elever och ungefär 30 medarbetare. Skolan kännetecknas av mycket engagerade pedagoger som tar stort ansvar för undervisningens höga kvalitet.

Är du specialpedagog alternativt speciallärare och vill arbeta tillsammans med oss för att alla ska lyckas?

Läs om Svedalas arbete för att alla ska lyckas:
http://webb2.svedala.se/kvutis/

Som specialpedagog på Roslättsskolan kommer du att arbeta direkt med elever men också tillsammans med lärlag i syfte att utveckla undervisningen och lärandemiljön. Du verkar för inkludering, har insikt i aktuell forskning och beprövad erfarenhet inom skolan.

Vidare är det ditt uppdrag att bistå med stöd i läs- och skrivutredningar samt genomföra pedagogiska utredningar. Som specialpedagog verkar och arbetar du även i skolans elevhälsoteam. Teamet är inne i ett förändringsprojekt där vi utarbetar en ny modell - EHM (elevhälsomöten). Vi träffas regelbundet tillsammans med skolans personal för att utveckla vår verksamhet med elevernas bästa för ögonen utifrån ett relationellt perspektiv.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med vidareutbildning till specialpedagog alternativt speciallärare.

För att trivas hos oss är du en öppen och genuint nyfiken som person. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och en merit för tjänsten är kunskaper i neuropsykiatriska funktionsskillnader.

Vi förutsätter att du har ett öppet förhållningssätt, är lösningsinriktad och har en förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och dina kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt och höga förväntningar kring elevers lärande. Du har en förmåga att se det enskilda barnets styrkor och behov för att skapa förutsättningar att nå sin fulla potential.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-02-27

Kontaktpersoner

Lena Fröbrant, rektor, 040-6268490
Bertil Rantoft, Lärarnas riksförbund, 0705-957702
Camilla Norden, Lärarförbundet, 040-6268000

Sök tjänst