Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska

Svedala kommun rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i expansiv kommun som präglas av hållbarhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett fungerande och attraktivt samhälle som står inför många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av en kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad. Vi rekryterar nu en distriktssköterska/sjuksköterska till hemtjänsten.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Hemsjukvården i Svedala kommun bedriver verksamhet på särskilt boende samt i ordinärt boende dygnet runt. Hemsjukvården består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter samt fysioterapeuter.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska inom hemsjukvård. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor.

Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och bemötande till alla som vi möter i vårt arbete.

Inom ramen för vårt kommunala uppdrag är vår målsättning att ge bästa möjliga vård och bemötande till alla som vi möter i vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Vi söker nu distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska till ett av våra distrikt.

Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete i kommunal hemsjukvård. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga med kollegor och andra yrkesgrupper internt och externt.
Vi dokumenterar i procapita plus. B körkort är ett krav.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval och rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning 100% alternativt önskad sysselsättningsgrad. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-02-03

Kontaktpersoner

Kristina Remgren, Enhetschef, 040-626 83 06
Carina Boklund, Vårdförbundet, 0406268342

Sök tjänst