Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Lärare i textilslöjd - Spångholmsskolan

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är skolans ledord. Vi söker nu en lärarkollega som vill vara med i Svedalas arbete bidra till att alla våra elever ska lyckas.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Svedala kommun har en hög målsättning, vår vision är att alla ska lyckas. Vill du vara med och stärka måluppfyllelsen med fokus på elevernas lärande?

Spångholmsskolan är en skola från årskurs 4 till 9 belägen i Bara. Skolan har drygt 350 elever och ett fyrtiotal medarbetare. Spångholmsskolan är en skola med goda resultat och klimatet karaktäriseras idag av personal och elever som arbetar för kunskap i en trygg och glad atmosfär.

I rollen som lärare i textilslöjd ansvarar du för undervisning i årskurs 4 till 9 samt mentorskap. Du inspirerar och engagerar dina elever för att skapa en kreativ och skapande miljö i klassrummet.

Du arbetar för att lära, och läras av, dina kollegor i syfte att utveckla undervisningen och öka måluppfyllelsen på skolan. Vi arbetar för trygghet och studiero och vi fokuserar nu på att utveckla områden kring elevernas ansvarstagande och anpassad undervisning utifrån elevens behov och förutsättningar.

Som lärare hos oss arbetar du utifrån elevens lärande och förutsättningar mot vår vision - alla ska lyckas.
Läs mer om hur vi arbetar för att alla ska lyckas
http://webb2.svedala.se/kvutis/

Kvalifikationer

För att trivas hos oss är du en positiv person med stort engagemang för ämnet. Du är duktig på att fånga upp elevernas kreativitet och lärande. Som person är du trygg, har nära till skratt och stöttar gärna dina kollegor.

Du arbetar för en inspirerande studieatmosfär i din undervisning och är öppen för nya arbetssätt och utveckling. I ditt mentorskap stöttar och utvecklar du eleverna både utifrån ett grupp- och ett individperspektiv.

Du är legitimerad lärare i textilslöjd för årskurs 4 till 9 och vill arbeta med eleven i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetstid/varaktighet

Vikariat till och med HT2018 med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten är på 55 -100% utifrån önskemål. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-08-23

Kontaktpersoner

Joel Trygg, rektor, 0709-478482
joel.trygg@svedala.se
Camilla Nordén, Lärarförbundet, 0709-896466
Bertil Rantoft, LR, 040-6410860

Sök tjänst