Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

HR-konsult

Svedala kommun ligger mitt i Öresundsregionen med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom nära räckhåll. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver. Vi rekryterar nu en HR-konsult till vår HR-enhet.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

HR-enhetens verksamhetsmål är att med god kvalitet och professionellt bemötande driva och utveckla de övergripande HR- och lönepolitiska frågorna. En viktig del i vårt uppdrag är att stärka Svedala kommuns ställning som en attraktiv arbetsgivare för såväl nuvarande som framtida medarbetare.

Vår ambition är att skapa en stimulerande och hållbar arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang. HR-enheten strävar efter att möta organisationens och chefernas förväntningar genom proaktiv utveckling och kvalitetssäkring snarare än reaktivt stöd och service.

Som HR-konsult har du en viktig operativ roll där ditt övergripande uppdrag är att stödja våra chefer i olika HR-processer. Som generalist arbetar du brett med bland annat lönebildningsfrågor, arbetsrätt, rehabilitering, avtalstolkning och andra personalrelaterade ärenden.

Du bidrar utifrån ett HR-perspektiv till att verksamheterna når sina mål och samtidigt lever upp till kommunens värdegrund och personalpolitik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot HR och minst ett års bred erfarenhet av konsultativt HR-arbete inom offentlig sektor. Du är van att tolka lag och avtal och är insatt i de flesta HR-processer. För att skapa förtroende och tydlighet i ditt arbete är det viktigt att du känner dig bekväm och engagerad i rollen som arbetsgivarföreträdare. Du arbetar proaktivt och kan identifiera nuvarande och framtida behov inom ditt område.

Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé, som har modet att prova nya sätt och ser lösningar istället för problem. Vi söker dig som har integritet, är kommunikativ, vill vara delaktig i verksamhetens utveckling och är en god kollega. Det är avgörande att du är välformulerad och tydlig både muntligt och i skrift.

Komplettera din ansökan med CV och personligt brev.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-03-01

Kontaktpersoner

Nina Eriksson, HR-specialist, 040-6268185
Nina.Eriksson2@svedala.se
Charlotte Svensson, HR-chef, 040-6268114
Charlotte.Svensson@svedala.se
Viveca Wimbord Odder, Vision, 040-6268000

Sök tjänst