Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Förstekock till Måltidsservice

Svedala kommun är en framtidskommun. Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är värdeord som präglar vår vardag. Vi söker nu en kollega till Måltidsservice som vill vara med i vårt arbete för positiva måltidsupplevelser inom skola och förskola.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Har du ett genuint intresse för att lära barn och ungdomar goda måltidsvanor? Är din passion mat lagad från grunden på bra råvaror? Är du en lagspelare med känsla för service? Då är detta jobbet för dig.

Vi söker en förstekock med ansvarar för skolrestaurangen på Naverlönnskolan med 550 ätande elever samt ca 600 utskick till två skolor och tre förskolor. I köket arbetar du tillsammans med fem kockar. Tjänsten som förstekock innefattar arbetsuppgifter såsom att leda och fördela arbetet i köket, administration, ha en kontinuerlig kontakt med eleverna genom måltidsmöten och klassrumsbesök. Du deltar dagligen i arbetet i köket med arbetsuppgifter såsom att förbereda och tillreda mat, servering, rengöring av köksutrymmen samt disk.

I våra kök arbetar 55 engagerade och kompetenta kockar. Kockarna är delaktiga i menyplanering, kockmöten och vi satsar på kompentensutveckling inom bland annat livsmedelshygien, specialkost, service och matlagning.

Måltidsservice i Svedala kommun ansvarar för 27 olika kök inom förskola, skola och äldreomsorgen och ingår i serviceenheten tillsammans med städ, kundservice och delar av vaktmästeriet inom kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker en driven kock som har relevant kockutbildning samt minst 3 års praktisk erfarenhet från skolrestaurang eller annan typ av restaurang. Du ska ha aktuell utbildning och erfarenhet inom livsmedelshygien, tillagning av specialkost samt ha god datorvana.

Du ska vara träffsäker på smaker och ha ett brinnande intresse för skolmatens utveckling. Som 1:e kock inom skolan ska du tycka om att arbeta för elevers hälsa och göra klimatsmarta livsmedelsval som eleverna uppskattar och tycker om.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi tror att du är en flexibel person som värdesätter god service, är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Som förstekock förväntar vi oss att du har ett övergripande synsätt för hela måltidsservice.

Välkommen att göra skillnad om du vill vara med och utveckla Svedala kommun till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, semestertjänst, 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-08-22

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner
Marie Mogensen, Måltidschef tel. 040-626 84 65
Lina Jönsson, Bitr. Måltidschef, tel. 040-626 81 72
Kommunal, tel. 040-626 82 96

Sök tjänst