Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till nyhetslistan

Stort intresse för integrationsprojektet "Unga möter unga"

Från vänster: Mohammad Amiri, Mojtaba Amini, Janali Barati, Ebba Nivhagen Metz och Hilda Nivhagen Metz. Ungdomsledare som inte är på bilden: Birk Bernstrup, Tuba Charkhy Habib, Ellen Olin och Ali Mohammad. Foto: Jasmine Wahlström

”Unga möter unga” är ett integrationsprojekt för unga som drivs av Jasmine Wahlström och Andreas Flygare från Ungas fritid. I projektet får nya och gamla Svedalabor möjligheten att träffas och hitta på roliga saker tillsammans, nätverka och lära känna varandra. Projektet startade förra året och är nu inne på sin andra omgång.

Den 1-2 november under höstlovet kommer 6 av ungdomsledarna i projektet tillsammans med personal från Ungas fritid åka till Stockholm för att delta i en nätverksträff med projektet ”Passion och inkludering” (PI).

Svedalaungdomar berättar om "Unga möter unga"

PI är ett projekt inom Fritidsforum vars syfte är att skapa möjligheter för engagerade unga att bygga nätverk och utbyta erfarenheter med varandra. Under två dagar kommer ungdomarna från Svedala att få berätta om ”Unga möter unga”, lyssna och lära av andra verksamheter, delta i workshops och mycket mera.

Höstlovet startskott för större samarbete

Detta är första gången någon från Svedala kommun är med i PI och träffen på höstlovet är ett startskott för ett större samarbete, både med PI och de andra involverade projekten.

Mer info

Mer information om ”Unga möter unga".
Mer information om ”Passion och Inkludering”

Publicerad 2016-10-25 kl 14:49
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2016-10-27 kl 10:17