Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till nyhetslistan

Ny webbplats för dig!

Nu lanserar vi Svedala kommuns nya webbplats. Vi har velat skapa en modern webbplats som ska funka för dig i din vardag. Det ska vara enkelt för dig att besöka svedala.se från datorn, mobiltelefonen eller läsplattan - och naturligtvis även smidigt för dig att hitta vad du söker samt ta del av tjänster och information på ett tydligt sätt.

Sökfunktion

Webbplatsen har en effektiv och kraftfull sökmotor och det kommer att vara enkelt för dig att hitta informationen du söker. Du kommer också ha möjlighet att utföra dina ärenden via självbetjäningen/e-tjänster.

Fyra ingångar, ren design

Startsidan är ren i sin design och har endast fyra ingångar och en sökruta. Scrollar du längre ner hittar du även nyheter och en kalender. Antingen kan du välja att skriva vad du söker i sökfältet och få upp förslag eller gå via ingångarna:

  • Bo – information som berör dig som bor eller vill flytta till kommunen.
  • Arbeta – information för och om kommunens näringsliv och arbetsmarknad (lediga jobb, tillstånd och upphandlingar).
  • Påverka – information om hur kommunen och de politiska forumen fungerar samt information om hur du kan påverka i olika frågor.
  • Uppleva – information om besöksmål, kultur, bibliotek, fritid och annat att uppleva.
  • En sökruta finns stort och tydligt på startsidan mitt på sidan och på alla övriga sidor till höger.
  • Länk till Självbetjäning/e-tjänster når du alltid överst på sidan, se Snabblänkar.
  • Länk till Svedalas webbplatser finns högst upp till höger och tar dig direkt till någon annan av kommunens webbplatser.
  • Kontaktruta följer med längst ned till höger på alla sidor.

Nyheter och kalender

Nyheter och kalender finns längst ner på startsidan. Alla kommunens nyheter hittar du under Påverka. En kalender för aktiviteter, evenemang och politiska sammanträden finns under Uppleva.

Sociala medier

Med ny webbplats kan vi arbeta ännu mer med att koppla samman vår webbplats med våra sociala mediekanaler. Idag finns Svedala kommun på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och på bloggar. 

Dina synpunkter är värdefulla!

Den nya webbplatsen kommer till en början eventuellt sakna några uppgifter som du letar efter. Det beror på att vi fortfarande arbetar med den stora mängd information som vi vill ska finnas tillgänglig för dig. Vi kommer också framöver att utveckla webbplatsen till att bli ännu mer användbar för dig. Dina synpunkter är mycket värdefulla och vi tar tacksamt emot dessa via vårt synpunktsformulär.

Publicerad 2016-06-01 kl 15:27
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2016-06-01 kl 16:23