Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till nyhetslistan

Ge ditt förslag till Årets nätverkare i Svedala 2016

Foto: Scandinav

Svedala-Sturup Rotaryklubb söker förslag till kandidater till utmärkelsen ”Årets Nätverkare i Svedala 2016”. Utmärkelsen ska tilldelas en, max två personer, verksam i Svedala kommun, som under året och gärna även tidigare aktivt arbetet för att bygga upp och/eller vidareutveckla ett/eller flera personligt och/eller organiserat nätverk.

Nätverkets inriktning ska vara att skapa och/eller vidareutveckla kontakten mellan personer inom i första hand Svedala kommun och regionalt.

Nätverk – vad står det för?

Att nätverk avser här de kontakter som en person har med andra vare sig det sker genom personliga kontakter och /eller via Internet. Att nätverka innebär att man lär känna och/eller har kontakter med människor som i sin tur kan bidra till såväl den egna utvecklingen som till övriga i nätverket. Prioritet ska ges till nätverk som stimulerar yngres studie- eller yrkesval eller medverkar till ökat erfarenhets- och eller affärsutbyte mellan såväl personer som grupper.

Nominering och utdelning

Utmärkelsen ”Årets Nätverkare i Svedala 2016” kommer att tillkännages och om möjligt delas ut i samband med SvedalaMässan den 7 oktober 2016.
Nomineringen, som är öppen för alla, kan ske på via formulär på Svedala-Sturup Rotaryklubbs hemsida www.rotary.se/svedala-sturup/home eller med post senast den 20 september varefter urvalsarbetet tar sin start.

Utmärkelsen ”Årets Nätverkare i Svedala 2015” tilldelades Anna Murgia, egenföretagare och projektledare i Svedala kommuns sysselsättningsprojekt Jobbifokus

Publicerad 2016-08-23 kl 11:29
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2016-08-23 kl 11:52