Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till nyhetslistan

En inspirerande kväll för näringslivet i Svedala

Kristina Paltén, kvällens inspiratör. Foto från Kristina Paltén.

Vi vill gärna uppmärksamma och synliggöra våra företag och företagare. Den 20 april arrangeras därför en kväll där näringslivet i Svedala är i fokus. Kvällen bjuder på inspirerande möten, god lokal mat och prisutdelningar.

Datum och tid: 20 april kl 18:00 - 22:00
Plats: Mötesplats Tejarp, Tejarpsvägen 63 i Klågerup

Utdelning av priser

Nyföretagarcentrum Öresund delar ut priset till Årets Nyföretagare i Svedala 2016 och Svedala kommun uppmärksammar Årets framåtblickare och Årets initiativtagare. Sist men inte minst utses Årets Företagare i Svedala 2016 av Företagarna Svedala.

Kvällens inspiratör

Denna festkväll får vi också lyssna på Kristina Paltén, civilingenjören med 18 års chefserfarenhet som blev äventyrare, ultralöpare, föreläsare, författare och coach – och den första kvinnan som sprungit tvärs genom Iran!

Påverkar världen

Kristina hoppade av projektledarjobbet på Ericsson för att förverkliga drömmen om eget företag. Idag står hon inför en världslansering av både dokumentär och bok. Med mycket små medel lyckas hon faktiskt påverka världen. Kristinas föredrag är en berättelse om mod, att förverkliga sina drömmar, våga göra det annorlunda och viljan och förmågan att påverka sin omvärld.

Välkommen!

Mer information om inspirationskvällen och anmälningsformulär i kommunens kalender

 

Publicerad 2017-04-12 kl 15:40
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2017-04-12 kl 16:09